Super League 1

Άρης: Μπήκε ο Σάκιτς και παίζει με ΠΑΟΚ

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Εμάνουελ Σάκιτς.

10.12.2020 | 23:52

Ο Εμάνουελ Σάκιτς έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης του Άρη και βρίσκεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/12, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ευχάριστα νέα για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο Σάκιτς, ένας ποδοσφαιριστής που θεωρείται απαραίτητος για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (10/12) προπόνησης. Συνεπώς, υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε και ο Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος επίσης τίθεται στη διάθεση του 51χρονου τεχνικού.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν απόψε οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. (13/12, 19:30). Ο Τζέιμς Τζέγκο προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Εμάνουελ Σάκιτς συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος (ξεκίνησε με βίντεο-ανάλυση, ακολούθησε -εντός του αγωνιστικού χώρου- ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και έκλεισε με παιχνίδι τακτικής). Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή