Premier League

Απρόσμενη γκέλα για Άρσεναλ, καταιγίδα η Λέστερ

Γκέλα εκτός προγράμματος για Άρσεναλ η οποία έμεινε στο 1-1 με την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» , ενώ η Λέστερ συνέτριψε την Γουλβς με 4-0 στο «Μολινό».

23.10.2022 | 18:20

Και ξαφνικά το πρωτάθλημα πήρε φωτιά. Η Άρσεναλ έκανε απρόσμενη γκέλα με την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» με 1-1 και η διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι μειώθηκε στους δυο βαθμούς. Ο Τσάκα στο 11′ έκανε το 1-0 για τους «κανονιέρηδες» και ο Άρμστρονγκ στο 65′ ισοφάρισε για τους «Άγιους» κόβοντας δυο πολύτιμους βαθμούς από τους «Λονδρέζους».

Εντυπωσιακή η Λέστερ πέρασε σαν σίφουνας από το «Μολινό» συντρίβοντας την Γουλβς με 4-0 και πέρασε μετά από πολύ καιρό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με την αντίπαλο της να πέφτει κάτω από αυτή. Ο Τίλεμανς στο 8′ άνοιξε το σκορ για τις «αλεπούδες» και ο Μπάρνς στο 19′ διπλασίασε τα τέρματα. Ο Μάντισον στο 65′ έκανε το 0-3 και ο Βάρντι στο 77′ το τελικό 0-4.

Εκπληκτικό ματς στο «Έλαντ Ρόουντ» με την Φούλαμ να κερδίζει την Λιντς με 3-2 ρίχοντας την στην ζώνη του υποβιβασμού ενώ με την νίκη της ανέβηκε στην έκτη θέση μαζί με την Νιουκάστλ με 18.  Ο Ροντρίγκο στο 20′ άνοιξε το σκορ για τα «παγώνια» και ο Μιτροβιτς έξι λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Οι «Λονδρέζοι» πήραν το προβάδισμα με τον Ρέιντ στο 74′ και ο Γουίλιαν στο 84′ σφράγισε την νίκη της ομάδας του.

Τέλος στο Βίλα Παρκ η Άστον Βίλα συνέτριψε την Μπρέντφορντ με 4-0 με τον Μπέιλι στο 2′ να ανοίγει το σκορ και τον Ίνγκς να σκοράρει δις στο 7′ και στο 14′ με πέναλτι. Το σκορ έκλεισε ο Γουότκινς στο 59′.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή