NBA

Αποτελέσματα ΝΒΑ – Clutch Γιάννης και διπλό των Μπακς στο Μπρούκλιν [vid]

Δείτε τα αποτελέσματα και τις καλύτερες στιγμές από τα σημερινά παιχνίδια του ΝΒΑ, καθώς και τους παίκτες που ξεχώρισαν.

01.04.2022 | 08:47

Δείτε αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα από τους 5 σημερινούς αγώνες του ΝΒΑ:

Ντιτρόιτ Πίστονς – Φιλαδέλφεια 76ερς 102 – 94
Οι Πίστονς σόκαραν τους Σίξερς. Τρομερή εμφάνιση από το Ντιτρόιτ, που «στέλνει» την Φιλαδέλεια στην 4η θέση της Ανατολής. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κέιντ Κάνινχαμ με 27 πόντους, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ.

Ατλάντα Χοκς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 131 – 107
Συνεχίζουν τις νίκες οι Χοκς. Άλλη μία νίκη για την Ατλάντα που έχει σφραγίσει 10αδα και κυνηγάει την 7η θέση. MVP ο Τρέι Γιανγκ με 30 πόντους, 2 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 119 – 120
Στα χρώματα του Μιλγουόκι το ντέρμπι με το Μπρούκλιν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 2 βολές του, έδωσε τη νίκη στα «Ελάφια», τα οποία βρίσκονται σε απίστευτη φόρμα. Ο «Greek Freak» ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, έχοντας 44 πόντους, 14 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Σικάγο Μπουλς – Λος Άντζελες Κλίπερς 135 – 130
Φανταστικός ΝτεΡόζαν και νίκη για τους Μπουλς. Ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν είχε 50 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ηγήθηκε στη νίκη του Σικάγο κόντρα στους Κλίπερς.

Γιούτα Τζαζ – Λος Άντζελες Λέικερς 122 – 109
Επιστροφή στις νίκες για την Γιούτα μετά από 5 αγωνιστικές. Οι Τζαζ βρήκαν μπροστά τους τους αναξιόπιστους Λέικερς φέτος και πήραν την ευκαιρία να σημειώσουν νίκη μετά από καιρό. MVP ο Ρούντι Γκομπέρτ με 25 πόντους και 17 ριμπάουντ.

 

Δείτε τα highlights των αγώνων:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή