Πόλο

Απομακρύνεται το Final-8 για τον Ολυμπιακό

Απομακρύνεται από την πρόκριση ο Ολυμπιακός μετά την ήττα που γνώρισε στο Παπαστράτειο από τη Φερεντσβάρος για το Final-8 του LEN Champions League.

09.04.2022 | 20:27

Απομακρύνεται από την πρόκριση στο Final 8 του LEN Champions League ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πιο καθοριστικό ματς του ομίλου την φετινή σεζόν κόντρα στη Φερεντσβάρος γνώρισαν την ήττα 8-10. Παρατεταμένο το ντεφορμάρισμα των Πειραιωτών που τους τελευταίους 2,5 μήνες, μετρούν πλέον τέσσερις ήττες και μία νίκη.

Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, θέλει μόνο νίκες στις δύο αναμετρήσεις που απομένουν. Κόντρα σε Νόβι Μπέογκραντ και Ντιναμό Τιφλίδας. Και παράλληλα να έχει απώλειες η Φερεντσβάρος. Γιατί στην ισοβαθμία, οι Ούγγροι έχουν το πάνω χέρι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μετά το 9-9 στο πρώτο μεταξύ τους ματς και την ήττα στο Παπαστράτειο.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και ο Ολυμπιακός βρέθηκε να είναι σε απόλυτη ισορροπία (6-6). Όμως η Μαγυάροι με ένα σερί 3-0 έφεραν το σκορ στο 9-6 και κράτησαν την διαφορά στην τελευταία περίοδο της συνάντησης.

Ο Θοδωρής Βλάχος στην τέταρτη περίοδο χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον Έλληνα διεθνή Μάνο Ζερδεβά στη θέση του Κροάτη Μπίγιατς.

Ο αγώνας έγινε σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να δώσουν χαρά στους φανατικούς οπαδούς τους.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 3-3, 2-5, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Γραμματικός, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γουβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Φερεντσβάρος: Ζάκονι, Γκαμπόρ, Μόλναρ 2, Μερκούλοβ, Βάμος 1, Ούμποβιτς 1, Φέκετε, Βικβάρι 3, Νέμεθ 1, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή