Αποκλειστικό: Κλείνει ο Λουτσέσκου αλλά όχι στην ΑΕΚ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Αποκλειστικό: Κλείνει ο Λουτσέσκου αλλά όχι στην ΑΕΚ

Η Πανδώρα παραφράζει την ιστορική ατάκα με το «Λουτσέσκου ή Χιμένεθ» για τον Μελισσανίδη και έχει σούπερ ρεπορτάζ για την ιταλική προοπτική του Ραζβάν Λουτσέσκου, για χάρη της οποίας μέσα σε μια εβδομάδα «ακύρωσε» το νέο ταξίδι Έλληνα απεσταλμένου για να τον πείσει, την προεκλογική κίνηση από την Φενέρ και την σούπερ πρόταση μη ευρωπαικής ομάδας!

Η αντίστροφη μέτρηση για προπονητή στην ΑΕΚ ξεκίνησε, με την διαρροή στο ρεπορτάζ πως την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη, στα Σπάτα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα «μιλήσει για όλα» στους ρεπόρτερ. Σε μια συνάντηση μαζί τους που θα έχει περισσότερο την μορφή ανοικτής συζήτησης παρά συνέντευξης Τύπου!Την ερχόμενη εβδομάδα όμως, περιμένει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινήσει και η δική του αντίστροφη μέτρηση που ελπίζει/αισιοδοξεί πως θα τον βρει στον πάγκο ομάδας της Serie A’. Ο Ρουμάνος προπονητής αποφάσισε να περιμένει την ιταλική επίσημη/τελική πρόταση αφού στις συζητήσεις που έγιναν διαπίστωσε πως υπάρχει πολύ σοβαρή προοπτική για “χαπι έντ”, σε ένα πρότζεκτ άλλωστε που τον εξιτάρει.

Κάπου εδώ μπαίνει η Πανδώρα με την συλλογή ρεπορτάζ από Ρουμανία μεριά. Έχουμε και λέμε λοιπόν: ο Λουτσέσκου τις προηγούμενες ημέρες είχε τρεις οχλήσεις από ισάριθμες διαφορετικές ομάδες, διαφορετικών πρωταθλημάτων.

Η μια ήταν από την Τουρκία κι αφορούσε την Φενέρ. Μετά την απώλεια και του φετινού πρωταθλήματος, ο μεγάλος τουρκικός σύλλογος έχει εκλογές για νέο πρόεδρο και ο ένας υποψήφιος ήθελε να “κλείσει” τον Λουτσέσκου από πριν. Ο Ρουμάνος όμως, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του ανανέωσε το ραντεβού για το προσεχές μέλλον εφόσον βγει αυτος πρόεδρος στην Φενέρ και ο ίδιος δεν έχει κλείσει στην Ιταλία!

Η άλλη από πρωτάθλημα μη ευρωπαϊκό, με σούπερ αποδοχές. Ο Λουτσέσκου είπε ένα ευγενικό “όχι” αφού δεν θέλει να ξαναγυρίσει σε συλλόγους τύπου… Αλ Χιλάλ. Άλλωστε δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Για όσους γνωρίζουν την οικογένεια Λουτσέσκου, Μιρτσέα και Ραζβάν, μιλάνε για περιουσία που αποτιμάται κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Η τρίτη, λέγεται, πως ήταν από την ΑΕΚ! Για την ακρίβεια φέρεται να έγινε μια ακόμη κρούση, μάλιστα δια ζώσης, με το ταξίδι Έλληνα απεσταλμένου στις αρχές της εβδομάδας προκειμένου να πείσει τον Λουτσέσκου. Με τον Ρουμάνο να επιμένει πως έχει προτεραιότητά του την Ιταλία και περιμένει αφού βλέπει να υπάρχει πολύ καλή προοπτική για να δουλέψει σε κλάμπ της Serie A’. Μόνο που η ΑΕΚ καίγεται για προπονητή και δεν μπορεί να περιμένει τον Ραζβάν!

Αυτά από το… ρεπορτάζ Λουτσέσκου. Οπότε αν δεν έχουμε την ανατροπή της ανατροπής, ο Μελισσανίδης δεν θα ανακοινώσει Λουτσέσκου την Τρίτη στα Σπάτα. Σε αυτή την περίπτωση έχει πιθανότητες, πλέον άνω του 50%, να ανακοινώσει την παραμονή του Χιμένεθ, με τον οποίο άλλωστε υπάρχει συμβόλαιο και ηθική δέσμευση για ακόμη ένα χρόνο.

Τι ερμηνεία δίνω μετά από όλα αυτά; “Λουτσέσκου ή Χιμένεθ“, παραφράζοντας λίγο και την ιστορική ατάκα: “Καραμανλής ή τάνκς”! Ο Ρουμάνος ήταν η καψούρα του Μελισσανίδη, για αυτόν ήταν διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση φτάνοντας να δίνει 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως στον ίδιο και το πολυμελές τίμ του αλλά το ίδιο μπάτζετ δεν ισχύει για όλους τους άλλους υποψήφιους. Οπότε καλός είναι και ο Χιμένεθ…

ΠΑΝΔΩΡΑ

PLANET SPORTS