Basket League

Αποκλειστικό: Έκλεισε στον Ιωνικό ο Διογένης Γοργόνης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OverFM, ο Διογένης Γοργόνης ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Α1 με τη φανέλα του Ιωνικού.

06.09.2022 | 14:24

Μία εξαιρετική μεταγραφή έχει κλείσει ο Ιωνικός. Ο λόγος για τον Διογένη Γοργόνη, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OverFM, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Νίκαιας.

Ο Γοργόνης, πρόκειται για έναν ανερχόμενο γκαρντ (1.95) ο οποίος έρχεται από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Ελευθερούπολης. Αγωνίστηκε συνολικά σε 31 αναμετρήσεις έχοντας 11,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 41% στο τρίποντο, κάνοντας τον ποθητό, για μία ομάδα που αγωνίζεται στην Basket League.

Ο 24χρονος είχε και άλλες προτάσεις, όμως προτίμησε αυτή του Ιωνικού και αναμένονται μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί αυτή η μεταγραφή. Μεγάλη ευκαιρία για τον Γοργόνη, να αναδείξει και να βελτιώσει το ταλέντο του στο κορυφαίο επίπεδο.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή