Πόλο

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΕΚ 9-6: Και τώρα playoffs

Ο ΑΝΟΓ κέρδισε και την ΑΕΚ και πλέον στρέφει το βλέμμα της στα playoffs της Α1 Γυναικών.

12.05.2021 | 14:01

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών η Γλυφάδα επικρατώντας της ΑΕΚ με 9-6 σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Βουλιαγμένη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η Γλυφάδα κατέλαβε την 3η θέση στη βαθμολογία και θα αγωνιστεί στην πρώτη φάση των πλέι οφ απέναντι στην δεύτερη ομάδα του πίνακα που θα είναι η Βουλιαγμένη ή ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Η νικήτρια προηγήθηκε με 2-0 στην πρώτη περίοδο, αλλά η ΑΕΚ πέτυχε ένα εντυπωσιακό 4-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο και προηγήθηκε με 4-2. Η συνέχεια ανήκε στην Γλυφάδα.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΕΚ 9-6

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 0-4, 3-0, 4-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου 3, Κώτσου, Δανέζη, Τσόπελα, Δρένιου.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή