Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού μας»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στις δηλώσεις του θέλησε να επισημάνει πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει προκριθεί ακόμα κόντρα στην Ντέτινχεμ

12.01.2023 | 10:00

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του θέλησε να τονίσει οτι ο Παναθηναϊκός δεν έχει προκριθεί ακόμα κόντρα στην Ντέτινχεμ και η πρόκριση θα κριθεί στην έδρα τους με τη σημαντική βοήθεια των οπαδών τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρεόπουλος:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι σήμερα έτσι ακριβώς όπως το περιμέναμε στην έδρα μιας ολλανδικής ομάδας. Αντιμετωπίσαμε μια καλή και έμπειρη ομάδα και καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Από εκεί και πέρα, η πρόκριση δεν έχει κριθεί, πάμε για τη νίκη στην έδρα μας για να περάσουμε στα ημιτελικά.
Θέλω να πω, για μια ακόμα φορά, “ευχαριστώ” στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και εδώ σήμερα, όταν τους έχουμε δίπλα μας παίρνουμε δύναμη και έχω ξαναπεί ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού της ομάδας μας».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή