Ανανεώσεις συμβολαίων στη Μπαρτσελόνα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | La Liga | Ανανεώσεις συμβολαίων στη Μπαρτσελόνα

Την ανανεώση των συμβολαίων τεσσάρων κομβικών της παικτών ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν την συνάντηση για την μείωση των αποδοχών των ποδοσφαιριστών.

Λίγες ώρες μετά την επικράτηση της ομάδας επί της Φερεντσβάρος με 5-1, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανεώσης των συμβολαίων τεσσάρων κομβικών παικτών. Ο λόγος για τους Μαρκ – Ανδρέ Τερ Στέγκεν, Ζεράρ Πικέ, Φρένκι ντε Γιονγκ και Κλεμάν Λενγκλέ.Ο Γερμανός “κέρβερος”, υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2025, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 500.000.000 ευρώ. Στο συμβόλαιο του Ζεράρ Πικέ, μπήκε μία αντίστοιχη ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ το δικό του θα λήξει έναν χρόνο νωρίτερα, δηλαδή το καλοκαίρι του 2024. Βέβαια, η επέκταση του Ισπανού θα εξαρτηθεί από το αν θα φτάσει έναν ορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Όσον αφορά τον Ντε Γιονγκ, ο Ολλανδός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2026, με τη ρήτρα του να τοποθετείται στα 400.000.000 ευρώ. Εώς το 2026 ανανέωσε και ο Λενγκλέ,ενώ η δική του  ρήτρα φτάνει τα 300.000.000 ευρώ.

Για την Μπαρτσελόνα, η συγκεκριμένη κίνηση μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς σε λίγες ώρες από τώρα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τις μειώσεις των αποδοχών των παικτών. Μάλιστα, ο εκ των αρχηγών του συλλόγου, Ζεράρ Πικέ ήταν και ένας από τους ποδοσφαιριστές πού είχαν ξεκινήσει την μίνι “επανάσταση” εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης.

PLANET SPORTS