Βόλεϊ

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Η ομάδα μπόρεσε και ανταποκρίθηκε σε ένα καθεστώς…ειδικού αγώνα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδα του στα δύο φιλικά που έδωσε.

22.09.2022 | 21:50

«Παίξαμε καλά, όχι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι απολύτως φυσιολογικό καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου. Eίμαστε μόλις δυο εβδομάδες όλοι μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάθεση που δείξαμε, προσπαθεί ο ένας να βοηθάει τον άλλο, δουλεύουμε στη πράξη. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, και είναι ό,τι το καλύτερο».

«Η ομάδα μπόρεσε και ανταποκρίθηκε σε ένα καθεστώς…ειδικού αγώνα, να κερδίσουμε δηλαδή δυο νικηφόρα σετ, να γυρίσουμε πίσω μετά το 1-1 και να κατακτήσουμε το τάι μπρέικ. Υπάρχει κούραση, όλες οι ομάδες αυτή τη περίοδο προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, είναι θεωρητικά «βαριές». Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, βοηθάμε ο ένας τον άλλο, και μέρα με τη μέρα αυτό το δέσιμο πιστεύω θα μας βγει και στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

«Δεύτερο παιχνίδι, νικήσαμε πάλι, είναι καλά τα νέα. Μετά το χθεσινό παιχνίδι όλα τα παιδιά ήταν κουρασμένα αλλά είδα ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο, κάτι που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή