Σταυρόπουλος

Άλλοι στις πίστες και άλλοι στις σούβλες

Όλη η Ελλάδα θα «μοσχοβολάει» καθώς το ρυθμό θα το δίνουν οι σούβλες γεμάτες από αρνιά, κατσίκα, κοκορέτσι, και δώσε Ελλάδα…

22.04.2022 | 11:57
Την Κυριακή του Πάσχα όλη η Ελλάδα θα γιορτάζει. Τα ήθη και τα έθιμα της μεγάλης γιορτής του Χριστιανισμού όπου μετά από 40 ημέρες νηστείας ( εντός και εκτός παρένθεσης) επιβάλλουν επέλαση στο πλούσιο γιορτινό τραπέζι.
Αυτά στην Ελλάδα καθώς στην Ευρώπη η δράση δε διεξάγεται στις ψησταριές αλλά στις πίστες και στις Ειδικές Διαδρομές. Συγκεκριμένα η Κροατία φιλοξενεί μετά από μεγάλο διάστημα τον 3ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι στην Κροατία.
Ένας αγώνας που διεξάγεται σε ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές και είναι η 2η φορά στην Ιστορία του WRC που η Κροατία φιλοξενεί αγώνα του WRC. Στην Ιταλία οι tifosi ετοιμάζονται να εκδράμουν στην πίστα της Ιμολα. Η ξεχωριστή αυτή παρέα των 20 που αποτελείται από τους:
Leclerc, Hamilton, Verstappen, Vettel, Sainz και τα υπόλοιπα «παιδιά» έχουν ραντεβού για τον 4ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και ο πρώτος επί ευρωπαϊκής πίστας.
Τα Ferrari στους 3 πρώτους αγώνες της σεζόν μοιάζουν σαν σαΐτες. Είναι ταχύτατα και δεν είναι τυχαίο ότι στα 3 πρώτα Γκραν Πρι ο Leclerc κέρδισε τους δύο. Στον τρίτο ήρθε δεύτερος πίσω από Verstappen. Για να δούμε λοιπόν ποιος θα κάνει Ανάσταση σε Ιμολα και Κροατία…

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή