Έλληνες Εξωτερικού

Άλκμααρ-Φίτεσε 6-1: «Αστεράτοι» Παυλίδης και Χατζηδιάκος

Η Άλκμααρ συνέτριψε την Φίτεσε με 6-1 και πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League της νέας σεζόν. Σκόραρε ο Παυλίδης. Βασικός ο Χατζηδιάκος

29.05.2022 | 18:05

Στην Άλκμααρ το τελευταίο εισιτήριο του Ολλανδικού Πρωταθλήματος! Η ομάδα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου ισοπέδωσαν την Φίτεσε με 6-1 και εξασφάλισε την συμμετοχή της την στα προκριματικά του Conference League για την νέα σεζόν!

Τον χορό των γκολ άνοιξε μόλιτς στο τρίτο λεπτό ο Βαγγέλης Παυλίδης (17ο στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα). Μέχρι το ημίχρονο ο Ρέιντερς στο 13′ και ο Ντε Βιτ στο 41′, ανέβασαν τον πήχη του σκορ στα επίπεδα του 3-0.

Σε εκείνο το σημείο η Φίτεσε ήθελε δύο γκολ για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Αλλά μάταια. Όπως και στο πρώτο μέρος ο Ρέιντερς στο 52′ έκανε τέσσερα τα γκολ της Άλκμααρ και ο Κάρλσον διαμόρφωσε το 5-0. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι είναι να μειώσουν στο 78′ με τον Μπαζοέρ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Κάρλσον στο 89′ ο οποίος έκανε το τελικό 6-1. Έτσι η Άλκμααρ πανηγύρισε με τον πιο εμφατικό τρόπο την νίκη που τους οδήγησε στα προκριματικά του Conference League, την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή