La Liga

Αλαβές – Θέλτα 1-2: Απόδραση με Άσπας [vds]

Η Θέλτα πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Αλαβές για την 15η αγωνιστική της La Liga, διευρύνοντας για 4ο σερί ματς το αήττητο σερί της.

27.11.2021 | 18:53

Η Θέλτα έφυγε με το τρίποντο της νίκης από το χιονισμένο «Mendizorroza», επικρατώντας με 2-1 της Αλαβές για την 15η αγωνιστική της La Liga, και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των γηπεδούχων. Αλαβές – Θέλτα 1-2: Απόδραση με Άσπας

Αν και φαίνεται παράδοξο, η Θέλτα αντιμετωπίζει τα εκτός έδρας παιχνίδια με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία από ό,τι όταν πρέπει να το κάνει μπροστά στους φιλάθλους της.

Η Θέλτα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με ωραίο δεξί σουτ από τον Σάντι Μίνα, για να ισοφαρίσουν οι Βάσκοι στο 21ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Χοσέλου,

Αλαβές – Θέλτα 1-2: Απόδραση με Άσπας

Στο 54ο λεπτό η Αλαβές είχε δοκάρι με τον Λουμ και στο 68΄σε χέρι του Μαρτίν, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιάγο Άσπας, ο Πατσέκο απέκρουσε, αλλά με δεύτερη προσπάθεια, ο αρχηγός της Θέλτα σκόραρε δίνοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του, που της επέτρεψε να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας.

Έτσι, η ομάδα του Βίγκο έμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη και απομακρύνθηκε προσωρινά πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Αγκιρεκαμπίρια, Λαγκουάρντια, Λετζέν, Ντουάρτε (88′ Σιλά), Πέρε Πονς (82′ Γκουϊντέντι), Μαμαντού Εντιαγέ (78′ Πίνα), Μόγια (78′ Μάνου Γκαρθία), Έντγκαρ (72′ Πελίστρι), Χοσέλου, Ριόχα

ΘΕΛΤΑ: Ντιτούρο, Βάσκεθ, Αϊντό, Αραούχο, Γκαλάν, Μπελτράν, Μπράις Μέντεθ (56′ Σολάρι), Ντένις Σουάρεθ (56′ Τάπια), Νολίτο (46′ Τσέρβι), Άσπας (84′ Μουρίγιο), Μίνα (66′ Γκαγιάρδο)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή