ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακραία ακρίβεια στα νησιά: Στα 23€ η μερίδα γύρο, 5€ μια μπάλα παγωτό! (vid)

Κάθε επισκέπτης των ελληνικών νησιών, έχει πέσει «θύμα» σε αυτή την ιστορία αδιανόητης ακρίβειας.

23.05.2022 | 16:50

Σε εξωφρενικά επίπεδα φτάνει η ακρίβεια στα δημοφιλή ελληνικά νησιά τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να υποδέχονται τους Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Χαρακτηριστικά στο λιμάνι του Πειραιά όσοι επέστρεφαν ρωτήθηκαν στην τηλεόραση για τις ανατιμήσεις που υπάρχουν. Μάλιστα από κάθε ερωτηθένατα, όλοι είχαν να πουν μια δική τους, ξεχωριστή ιστορία από περιπτώσεις ανατιμήσεων.

Στην Μύκονο, όσο κι αν αυτή μας έχει συνηθίσει στις ακριβές τιμές, το απλό πιτόγυρο έχει φτάσει τα 5 εως 5,5 ευρώ. Ενώ μία μερίδα γύρο ξεκινάει από 17 ευρώ και όπως είπε και το ζευγάρι που μίλησε στην κάμερα φτάνει ακόμα και τα 23! Όσον αφορά τα σάντουιτς; Αυτά είναι περίπου στα 10 ευρώ.

Ο Καφές στο νησί των ανέμων ξεκινάει από τα 5 ευρώ, όσο και μια μπάλα παγωτό, ενώ μία κοπέλα ανέφερ πως αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό του μισού λίτρου (500 ml), έναντι 2 ευρώ.

Ακριβή αποδεικνύεται και η βραδινή έξοδος  σε περιοχές όπως η Ίος, όσο και στην Νάξο. Καθώς ένα απλό ποτό ξεκινάει από 13 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και 15.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή