Bundesliga

Ακάθεκτη η Μπάγερν, νίκησε 4-0 τη Χόφενχαϊμ

Η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε τη Χόφενχαϊμ με 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή της Bundesliga. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε 1-3 της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

23.10.2021 | 19:04

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπάγερν Μονάχου, καθώς διέλυσε τη Χόφενχαϊμ με 4-0, για την 9η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Βαυαροί παρέμειναν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος, με 22 βαθμούς. Η ομάδα του Νάγκελσμαν προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, με γκολ του Γκνάμπρι. Η Μπάγερν διπλασίασε τα τέρματά της με τρομερό σουτ του Λεβαντόφσκι, στο 30΄. Με αυτό το γκολ, μάλιστα, ο Πολωνός επιθετικός έφτασε τα 34 γκολ σε 26 ματς πρωταθλήματος σε ένα ημερολογιακό έτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βαυαροί έριξαν ρυθμούς. Παρόλ’ αυτά, κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ με τους Τσούπο – Μότινγκ και Κομάν, στο 82΄ και 87, αντίστοιχα. Μετά από αυτή της την ήττα, η  Χόφενχαϊμ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ επικράτησε της Αρμίνια Μπίλεφελντ με 1-3. Πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και έφτασε τους 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο, Μπάγερν.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Κατάφεραν να προηγηθούν στο 31΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαν. Ο Χούμελς έκανε το 2-0 στο 45ο λεπτό, διευκολύνοντας την υπόθεση – νίκη για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Ο Μπέλινγκχαμ σημείωσε το 0-3, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε η Αρμίνια Μπίλεφελντ ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Κλος στο 86΄.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ 0-2
Λειψία – Γκρόιτερ Φιρτ 4-1
Χέρτα Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 19:30

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή