La Liga

Αγουέρο: «Συμφώνησε και υπογράφει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2023»

Ο Σέρχιο Αγουέρο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

14.03.2021 | 09:50

Ο Σέρχιο Αγουέρο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το ενδιαφέρον του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα για τον Αργεντινό επιθετικό των «πολιτών». Όνειρο του ισχυρού άνδρα των «μπλαουγκράνα», είναι να δει τον Σέρχιο Αγουέρο να αγωνίζεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι. Γι’ αυτό και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, τον έμπειρο επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Από την πλευρά του ο παίκτης των «πολιτών» πήρε θέση για τα όσα ακούγονται συνιστώντας υπομονή μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Σέρχιο Αγουέρο, για να υπογράψει το καλοκαίρι συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, μέχρι το 2023. 

Μάλιστα, θεωρείται πως η πιθανή απόκτηση του Αγουέρο από την Μπαρτσελόνα θα παίξει ρόλο στην παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Βαρκελώνη, καθώς οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή