Εθνικές Ομάδες

Αγγλία – Ρουμανία 1-0: Μέτρια πρόβα τζενεράλε για τα «λιοντάρια»

Η Αγγλία νίκησε μεν την Ρουμανία με 1-0 στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει Euro, ωστόσο δεν έπεισε με την εμφάνιση της.

06.06.2021 | 21:31

Κάθε άλλο παρά πειστική μπορεί να την χαρακτηρίσει κάποιος την πρόβα τζενεράλε της Εθνικής Αγγλίας ενόψει το Euro 2021. H ομάδα του Σάουθγκεϊτ νίκησε μεν την Ρουμανία με 1-0, με το πέναλτι του Ράσφορντ στο 68′, ωστόσο δεν έδειξε να είναι έτοιμη ενόψει της πρεμιέρας της με την Κροατία την άλλη Κυριακή (13/06, 16:00).

Φυσικά, στα ελαφρυντικά της εικόνας των Άγγλων στην αναμέτρηση ήταν οι δέκα αλλαγές που έκανε ο τεχνικός της ομάδας σε σχέση με την αναμέτρηση με την Αυστρία. Τα «λιοντάρια» είχαν κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι προσπάθειες των Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν και  Τζέιντον Σάντσο κατέληξαν στο δοκάρι.

Τελικά, το σκορ έμελλε να ανοίξει από την άσπρη βούλα, με τον Ράσφορντ να ευστοχεί μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τζακ Γκρίλις. Μάλιστα, 12 λεπτά αργότερα, η Αγγλία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο ωστόσο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ καθώς ο Φλόριν Νίτσα, απέκρουσε την εκτέλεση του Χέντερσον.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή