Premier League

Αγγλία – Πρόκριση στα πέναλτι για Νότιγχαμ και…έφυγε για «Γουέμπλεϊ» [vid]

Με σκορ 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι, η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πάει «Γουέμπλεϊ».

18.05.2022 | 08:59

Ο δεύτερος ημιτελικός για τα πλέι οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λίγκ ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να προκρίνεται επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε νικήσει στο Σέφιλντ με σκορ 1-2. Χθες, η Νότιγχαμ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 19′ άνοιξε το σκορ με τον Τζόνσον.

Μετά το γκολ όμως, οι φιλοξενούμενοι πιέζανε ασφυκτικά. Το πρώτο μέρος έληξε 1-0 όμως η Σέφιλντ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Μόλις στο 47′ ο Γκιμπς – Γουάιτ, έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν ένα γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση. Η συνεχής επίθεση, απέδωσε καρπούς και στο 75′ ο Φλεκ ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 1-2.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, δεν μπήκε κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Μετά τις πρώτες 4 εκτελέσεις για τις δύο ομάδες το σκορ ήταν 3-2. Η Νότιγχαμ ήθελε είτε να χάσει το πέναλτι της η Σέφιλντ, είτε απλά να βάλει το δικό της.

Ο Γκιμπς – Γουάιτ πήρε την μπάλα για τη Σέφιλντ. Σούταρε και ο Σαμπά έκανε την απόκρουση. Η Νότιγχαμ πήρε μία ιστορική πρόκριση και ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Εκεί θα την περιμένει η Χάντερσφιλντ, με τον νικητή να ανεβαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε τα highlights του ματς:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή