Αυτή είναι η απόφαση για τα φετινά Τέλη Κυκλοφορίας | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Αυτοκίνητο | Αυτή είναι η απόφαση για τα φετινά Τέλη Κυκλοφορίας

Ο υπουργός κ. Χρήστος Σταικούρας ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τα φετινά τέλη κυκλοφορίας.

Ο υπουργός κ. Χρήστος Σταικούρας ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τα φετινά τέλη κυκλοφορίας. Η ιδιαίτερη χρονιά που διανύουμε με τους αρκετούς μήνες που αναγκάστηκαν πολλά ι.χ. να μείνουν ακινητοποιημένα αλλά και η δυσμενής οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών, οδηγούν σε παράταση της αποπληρωμής των τελών.Πριν ακόμη αναρτηθούν για φέτος τα  Τέλη Κυκλοφορίας, είναι επίσημο πως θα δοθεί αρκετή παράταση στους ιδιοκτήτες για να πληρώσουν το αντίτιμο. Αντίτιμο το οποίο θα παραμείνει ΑΥΤΟΥΣΙΟ με πέρυσι, παρά τις φωνές πολλών που ζητούσαν αναλογική μείωση.

Ο στόχος της παράτασης είναι διπλός, καθώς θα δοθεί και μία ανάσα στα ήδη επιβαρυμένα νοικοκυριά, αλλά και θα αποφευχθούν καταστάσεις πολυκοσμίας σε εφορίες και Δ.Ο.Υ.

Τί συμβαίνει με όσους αποφασίσουν να παραδώσουν πινακίδες;

Φέτος λόγω της πανδημίας, ακόμα και η παράδοση πινακίδων αλλάζει. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν ακινησία οχήματος, θα πρέπει να καταθέσουν πινακίδες στις Δ.Ο.Υ αφού πρώτα έχουν προγραμματίσει ραντεβού με την αρμόδια υπηρεσία. Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους είναι : Άδεια κυκλοφορίας – πινακίδες – απόδειξη πληρωμής τελών τρέχοντος έτους – αστυνομική ταυτότητα  και υπεύθυνη δήλωση πως το όχημα δεν θα παραμείνει σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο.

Πηγή: https://www.motori.gr/

PLANET SPORTS