ΑΕΚ: «Θα πάμε μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη της συκοφαντικής αθλιότητας» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΑΕΚ | ΑΕΚ: «Θα πάμε μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη της συκοφαντικής αθλιότητας»

Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση ως το τέλος είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την τελική δικαίωση, με τους «κιτρινόμαυρους» να τη χαρακτηρίζουν ως «συκοφαντική αθλιότητα».Ο ερευνητής της ΕΠΟ, Ανδρέας Αθανασίου εισηγήθηκε απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη και τιμωρία του Γιάννη Παπαδόπουλου μεταξύ άλλων για την υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «συκοφαντική αθλιότητα», ξεκαθαρίζοντας πως είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψή της.

«Από μόνο του το γεγονός ότι κατέπεσε -πριν από την τελική απόφαση- σε μεγάλο βαθμό η εισήγηση Αθανασίου για την αστεία υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας περί γελοίας σκευωρίας που από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη αυτής της συκοφαντικής αθλιότητας και είμαστε σίγουροι ότι η τελική απόφαση του δικαστηρίου θα καταρρίψει την αστεία εισήγηση στην ολότητά της. Δεν θα μείνει η παραμικρή σκιά. Η αλήθεια θα λάμψει πανηγυρικά», ήταν συγκεκριμένα η θέση των κιτρινόμαυρων.

PLANET SPORTS