Super League 1

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με Γαλανόπουλο η αποστολή της «Ένωσης», εκτός ο Λάτσι

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σλοβένος αμυντικός τέθηκε νοκ άουτ με θλάση στον λαγονοψοΐτη, ενώ ο Έλληνας μέσος βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του προπονητή.

03.04.2021 | 19:59

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης (04/04, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική των play off της Super League. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα παραταχθεί στο ματς έχοντας αρκετές απουσίες καθώς τόσο οι τραυματισμοί όσο και ο κορονοϊός, δεν έχουν σταματήσει να την ταλαιπωρούν.

Συγκεκριμένα στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος υπέστη θλάση β’ βαθμού στον λαγονοψοΐτη, Μιχάλης Μπακάκης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βένταντ Ραντόνια, Ευθύμης Χριστόπουλος και Αντρέ Σιμόες. Εκτός έμεινε και ο Γεβγέν Σέκχοφ ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όμως ο Ουκρανός δεν θα ήταν στη διάθεση του Ισπανού προπονητή καθώς ταλαιπωρείται και από τραυματισμό. Στα ευχάριστα, ο Κώστας Γαλανόπουλος θα ακολουθήσει και πάλι την αποστολή των 21 ποδοσφαιριστών.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η αποστολή της «Ένωσης»

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή