Super League 1

ΑΕΚ – Με απουσίες η αποστολή στα Γιάννενα

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ τη Μ. Δευτέρα(18/4). Χωρίς Άμραμπατ, Βράνιες, Λε Ταλέκ και Μισελέν η Ένωση

17.04.2022 | 16:45

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από την ολοκλήρωση της, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο για το ματς στους «Ζωσιμάδες»(18/4 18:00).

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε θεραπεία, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάν Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα. Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι. Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι. Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς. Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή