Super League 1

ΑΕΚ: Ανατροπή δεδομένων με Χνιντ

Ο Νασίμ Χνιντ φαίνεται πως τελικά θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ, αφού η ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση νέου κεντρικού αμυντικού

18.01.2021 | 21:16

Ο Νασίμ Χνιντ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έδειχνε να τον υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν. Μάλιστα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκονταν σε διαδικασία αναζήτησης συλλόγου, προκειμένου να δανειστεί ο πελάτης του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τυνήσιος στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, αλλά και, φυσικά να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν η Ένωση δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, παρά τα σενάρια για πιθανή επιστροφή του Βράνιες.

Στο Κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, έχει ξεκαθαριστεί πως κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η μοναδική θέση που εξετάζει την ενίσχυσή της είναι εκείνη του δεξιού οπισθοφύλακα, με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού να μην είναι σε πρώτο πλάνο.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή