Πόλο

Α1 πόλο Ανδρών Παλαιό Φάληρο – ΠΑΟΚ 7-6: Έπιασε τον Δικέφαλο στην βαθμολογία

Παλαιό Φάληρο - ΠΑΟΚ: Δύσκολη νίκη για τους γηπεδούχους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών.

27.03.2021 | 19:08

Μετά το μέτριο ξεκίνημα των πρώτων αγωνιστικών, το Παλαιό Φάληρο φαίνεται ότι πήρε τα πάνω του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που επανεκκίνησε το Σάββατο (27/3). Έτσι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής νίκησε με 7-6 τον ΠΑΟΚ στο Ρέστειο κολυμβητήριο.

Οι Φαληριώτες επικράτησαν πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς μπορεί να βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στην πρώτη περίοδο, στη συνέχεια όμως επέβαλαν τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν και με 7-3 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, έχοντας κρορυφαίο και σκόρερ τον Αμερικανό Τζόναθαν Χούπερ, που πέτυχε τα 5 από τα 7 γκολ. Απλά, στο φινάλε οι γηπεδούχου χαλάρωσαν και ο Δικέφαλος του Βορρά, που ήρθε με 11 παίκτες στην Αθήνα, κατάφερε να μειώσει στο τελικό 7-6.

Ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου ανέβηκε στην 8η θέση και στους 7 βαθμούς, φτάνοντας τον σημερινό του αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ, που είχε κορυφαίο σκόρερ τον Ραντόγεβιτς με 4 γκολ.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΑΟΚ 7-6

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-1, 3-1, 2-3.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 5, Παπαδημητρίου, Μακαντάνης, Ραμίρεζ, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 1, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμέλης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή