RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Champions League | Σεβίλλη – Τσέλσι 0-4: Καρέ από τον Ζιρού με… αγάπη

Με έναν Ολιβιέ Ζιρού από άλλο… πλανήτη, η Τσέλσι επικράτησε της Σεβίλλης 4-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Γάλλο επιθετικό να πετυχαίνει και τα τέσσερά γκολ της ομάδας του.

Με έναν Ολιβιέ Ζιρού από άλλο… πλανήτη, η Τσέλσι επικράτησε της Σεβίλλης 4-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Γάλλο επιθετικό να πετυχαίνει και τα τέσσερά γκολ της ομάδας του.

Η Τσέλσι έκανε από την πρώτη στιγμή αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο, με τον Αθπιλικουέτα να βγάζει στο 6’ τον Πούλισικ μπροστά από τον Βάκας, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τελικά ο Ζιρού ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 8’, με τον Χάβερτς να κάνει μία εξαιρετική κούρσα και να σερβίρει στον Γάλλο που έκανε το 1-0.

Στο 20’ η Σεβίλλη διαμαρτυρήθηκε έντονα για χέρι του Πούλισικ, με τον Ντίας να ελέγχει το VAR και να τονίζει πως δεν υπάρχει παράβαση στην φάση. Λίγα λεπτά αργότερα ο Πούλισικ βρέθηκε μία ανάσα από το 2-0, με τον Βάκας να  σταματάει το σουτ του Αμερικανού με τα πόδια στο 27’. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρούντιγκερ να απειλήσει για την Τσέλσι, με τον Ρέκικ να σταματάει την κεφαλιά του Γερμανού πάνω στην γραμμή.

Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε για την Σεβίλλη στο 49’, με τον Γκουντελάι να παίρνει μία πάσα ακριβείας στην άκρη της περιοχής και το σουτ του να περνά πάνω από την εστία του Μεντί. Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Κόβατσιτς να πασάρει στο Ζιρού μέσα στην μεγάλη περιοχή και εκείνος με ένα εξαιρετικό τελείωμα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 69’ ο Μάουντ παραλίγο να σκοράρει με την πρώτη του επαφή στο παιχνίδι, καθώς δέχθηκε την πάσα του Έμερσον μέσα στην μεγάλη περιοχή και σούταρε αμέσως, με τον Βάκας να τινάζεται και να σταματάει το σουτ στην δεξιά γωνία. Στο 83’ ο Ντίας έδειξε την άσπρη βούλα μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Γκόμες, με τον Ζιρού να πετυχαίνει το τέταρτο του τέρμα.

Η Τσέλσι ζήτησε λίγο αργότερα και δεύτερο πέναλτι σε χέρι του Γκόμες, όμως ο διαιτητής μετά από έλεγχο τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση. Στο 93′ η Σεβίλλη παραλίγο να μειώσει με τον Οκάμπος, όμως ο Μεντί κράτησε το τελικό 0-4.

Σεβίλλη (Λοπετέγκι): Βάκας, Νάβας (Κουντέ 59’), Γκόμες, Κάρλος, Ρέκικ, Ράκιτιτς (Τόρες 75’), Γουκντελάι, Όσκαρ (Τζόρνταν 60’), Βάσκεθ (Μουνίρ 66’), Εν Νεσίρι, Ιντρίσι (Οκάμπος 60’)

Τσέλσι (Λάμπαρντ): Μεντί, Έμερσον, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο (Γκίλμουρ 83’), Κόβατσιτς (Ζίγιες 67’), Πούλισικ (Μάουντ 67’), Χάβερτς (Καντέ 67’), Χάντσον-Οντόι, Ζιρού (Βέρνερ 84’)


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS