RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Καρέρα: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για την νίκη της ομάδας του με 4-1 κόντρα στην Λάρισα, τονίζοντας πως η ομάδα του αν και δυσκολεύτηκε να βρεί χώρους, έπαιξε καλά στο παιχνίδι.

Μάλιστα ξεχωριστή αναφορά έκανε στο γκολ του Αντρέ Σιμόες, αφού επισήμανε πως ήταν το σημείο κλειδί της αναμέτρησης, καθώς και στον Πέτρο Μάνταλο, για τον οποίο ανέφερε πως στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πιο μπροστά στο γήπεδο.\

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα που είναι καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί δε δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.

Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικό μας λάθος. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να μετακινήσουμε τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά στο γήπεδο.

Όχι ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Για έναν προπονητή είναι σημαντικό να έχουν όλους παίκτες διαθέσιμους, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Είναι μία βοήθεια για να τον προπονητή να μπορεί να επιλέξει».

«Και τα τέσσερα γκολ ήταν σημαντικά γιατί μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω θα έλεγα το γκολ του Σιμόες γιατί μας ξεμπλόκαρε στον αγώνα»


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS