RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Όταν μιλάμε γι’ αυτούς τους δυο συλλόγους, τότε δεν υπάρχει άλλη κουβέντα πέρα από το ντέρμπι.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης(19.3ο Nova Sports 1, ραδιοφωνικά OVER FM 104,9)για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι “ερυθρόλευκοι” οι οποίοι θα παραταχθούν χωρίς αρκετούς βασικούς(εκτός οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χολέμπας), ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα υπολογίζει και στους Βινάγκρ και Χασάν, καλείται να βρει… γρίφους προκειμένου να καλύψει την θέση του σέντερ φορ, αλλά και του αριστερού μπακ.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι, πέρα του Βέλεθ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος τεχνικό άφησε εκτός αποστολής τον Γιάννη Μπουζούκη.

Από βαθμολογικής άποψης ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας(ισόβαθμος με τον Άρη) με 16 πόντους και θέλει μόνο την νίκη προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά των τριών πόντων από την ΑΕΚ, και του ενός από τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του βρίσκεται αρκετά χαμηλά, καθώς είναι 90ς με εννέα πόντους και θέλει να πάρει απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντίας, με βοηθούς τους Ταβάρες και Σοάρες, ενώ 4ος θα είναι ο Βάτσιος.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Εστέβες και Φωτόπουλος.

Ετικέτες:

vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS