RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Αυτή είναι αρχική ενδεκάδα της Εθνικής

Με τον Κώστα Φορτούνη στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσει η Εθνική απέναντι στη Μολδαβία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα ( 15/11, 21.45) τη Μολδαβία για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League. Ο Τζον Φαν’Σχιπ ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα της ομάδας, η οποία θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-1-3.

Την “γαλανόλευκη” εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος θα έχει μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξία τους Κώστα Τσιμίκα, Παντελή Χατζηδιάκο, Γιώργο Τζαβέλλα και Χάρη Μαυρία, οι οποίοι απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μαζί με τον Κάρλος Ζέκα, ενώ σε ρόλο “δέκα” θα κινηθεί ο Τάσος Μπακασέτας. Στα “φτερά” της επίθεσης θα βρίσκονται οι Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Λημνιός, ενώ στην “αιχμή του δόρατος” θα είναι ο Παυλίδης.

 

Η ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Μαυρίας, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Λημνιός και Παυλίδης.

Οι αναπληρωματικοί: Διούδης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Μασούρας, Κουλούρης, Πέλκας, Τζόλης, Κυριακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Ρότα και Γιακουμάκης.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS