RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Formula 1 | Φέτελ: «Θα τα κάναμε πάνω μας στα μονοθέσια των παλαιότερων οδηγών»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έσπευσε να συγχαρεί τον Λούις Χάμιλτον για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε τη νίκη στο σημερινό (15/11) Γκραν Πρι της Τουρκίας και ταυτόχρονα κατέκτησε και τον 7ο τίτλο της καριέρας του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο πρώτος ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί τον Βρετανό για το κατόρθωμά του, αναγνωρίζοντας την αξία του συνάδελφού του.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, αφού ολοκλήρωσε έναν καταπληκτικό αγώνα, ο οποίος τού χάρισε το πρώτο πόντιουμ της χρονιάς, αμέσως κατευθύνθηκε προς το μονοθέσιο του Χάμιλτον. Μάλιστα, πριν εκείνος προλάβει να βγει από αυτό τού έσφιξε το χέρι και τού χάιδεψε το κράνος, σε μία πολύ όμορφη στιγμή. Αργότερα, σε δηλώσεις του ο Φέτελ αποκάλυψε πώς θεωρεί τον Χάμιλτον ως τον καλύτερο οδηγό της εποχής μας, ενώ δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τον καλύτερο οδηγό όλων των εποχών.

 

Οι δηλώσεις του:

«Του είπα, ότι είναι πολύ ιδιαίτερο για εμάς τους άλλους οδηγούς επειδή είμαστε μάρτυρες, πώς γράφεται η ιστορία. Ο Λιούις είναι ο μεγαλύτερος οδηγός της εποχής μας. Πώς μπορείς να συγκρίνεις τον Χουάν Μανουέλ Φάντζιο και τον Στίρλινγκ Μος με εμάς; Καθόλου. Πιθανόν να ήμασταν εμείς στην εποχή τους άχρηστοι, γιατί θα τα κάναμε πάνω μας μέσα στα αυτοκίνητά τους. Ίσως να μην μπορούσαν ούτε εκείνοι να χειριστούν τα δικά μας αυτοκίνητα, επειδή είναι πολύ γρήγορα. Δεν πειράζει όμως καθόλου. Κάθε εποχή έχει τους ήρωές της, ο Λιούις είναι ο καλύτερος οδηγός της δικής μας εποχής».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS