RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Τσαλγατίδης – «Χωρίς Βιεϊρίνια και υποψήφιο βασικό τον Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ»

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον αέρα του OverFM για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Σήμερα έπειτα από τη γενική που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από τον Ιβάν Σαββίδη, ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτό το ποσό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει διαθέσει πάνω από 164 εκ. ευρώ για τα ταμεία της ΠΑΕ.

Το ευχάριστο πάντως είναι ότι με τον καιρό τα χρήματα που διαθέτει ο Ιβάν Σαββίδης μειώνονται και ο ΠΑΟΚ ξεπερνάει το οικονομικό πρόβλημα.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει προβληματισμός για τον διαιτητή που οριστικέ να διευθύνει τον αυριανό ημιτελικό στο «Καραϊσκάκης».

Όσοι δουν την καρτέλα του Ισπανού Βαλεντίν Γκόμεθ, θα διαπιστώσουν ότι είναι ένας διαιτητής που δεν έχει μεγάλη εμπειρία. Συγκεκριμένα οι περισσότεροι αγώνες που έχει σφυρίξει είναι για τη 2η κατηγορία της Ισπανίας, ενώ η μοναδική ευρωπαϊκή εμπειρία που έχει είναι από το Youth League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μπακ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα είναι στην αποστολή. Ωστόσο αυτός που ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός, είναι ένας άλλος Πορτογάλος, ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Λουτσέσκου δεν θα κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με την 11άδα να έχει ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης. Στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας ο Σίντκλεϊ με τον Λύρατζη αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο θα είναι το δίδυμο Κρέσπο Ίνγκασον. Στο μεσαία γραμμή θα είναι ο Κούρτιτς με τον Τσιγγάρα και μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού, ο Ντούγκλας. Αριστερά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μίιτριτσα, δεξιά ο Ζίβκοβιτς ενώ στην κορυφή ενδέχεται να είναι ο Ολιβέιρα.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS