RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Viral | Βρήκε τον δάσκαλό του ο Άρης Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Σήμερα» στο ΣΚΑΪ, μετά από έντονη διαφωνία του με τον Γιώργο Καραμέρο.

Έντονη αντιπαράθεση επικράτησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής φανερά εκνευρισμένος με τον Γιώργο Καραμέρο. Ο τελευταίος δεν βρισκόταν στο στούντιο, αλλά είχε συνδεθεί μέσω Skype στην εκπομπή.

Αναφέρθηκε στην ομιλία τού στρατιώτη του τάγματος του Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων. Στα λεγόμενα του Γιώργου Καραμέρου αντέδρασε έντονα ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο έμπειρος δημοσιογράφος διατύπωσε ήρεμα την άποψη του, ώσπου ένα σχόλιό του για τον Αλέξη Τσίπρα εξόργισε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ. Φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη από το στούντιο. Οι συντελεστές της εκπομπής, Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρης Οικονόμου, μάταια προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

Αναλυτικά ο έντονος διάλογος:

«Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους. που βιάζουν μωρά. Μπορεί ναι, να ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει.

«Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ. Ευχαριστώ.» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Σας ακούω με προσοχή.» απάντησε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Για να μην μπερδευόμαστε. Για να ακουγόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Καραμέρο να διευκρινίζει πως είναι μακριά από το στούντιο, γι’ αυτό υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία.

«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες… Ας έρθει στη μέση της πίστας. Εδώ στο στούντιο, να τον ακούμε» τόνισε ο Πορτοσάλτε και συνέχισε:

«Είναι πρόφαση. Τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπορώ να πάω στη θέση του. Το «πιο μακριά», είναι στην απέναντι αίθουσα» συμπλήρωσε.

«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα, γιατί έχει εκνευριστεί», σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος χαμογελώντας,

«Παιδιά με συγχωρείτε. Εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ.», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Άρης Πορτοσάλτε. Σηκώθηκε, έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από το στούντιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS