RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Συνεχίζει να ελπίζει η Μάλτα, «γκέλα» για το Γιβραλτάρ

Ξεκίνησε η δράση του Nations League για αυτή την αγωνιστική.

Ξεκίνησε η δράση του Nations League, με τα παιχνίδια μεταξύ Σαν Μαρίνο και  Γιβραλτάρ, αλλά και εκείνο μεταξύ της Μάλτας και την Ανδόρας να ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής. Η αγωνιστική θα συνεχιστεί σε λίγη ώρα από τώρα (19.00) με αναμετρήσεις για το Λιγκ Δ και το Λιγκ Γ.

Στο Σαν Μαρίνο, το Γιβραλτάρ έψαχνε τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει την άνοδό του στο Λιγκ Γ, ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ. Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0 και, έτσι η πρωτιά του ομίλου θα κριθεί στην ερχόμενη αναμέτρηση του Γιβραλτάρ με το Λιχτενστάιν. Όπως “μαρτυρά” και το τελικό 0-0, ο αγώνας δεν διεκδικεί “δάφνες” ποιότητας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο υπεροχής. Στο πρώτο μέρος το Σαν Μαρίνο είχε τον πρώτο λόγο, δημιουργώντας και μερικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ στο δεύτερο μέρος το Γιβραλτάρ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, αφού αγωνίζονταν και με παίκτη παραπάνω από το 49ο λεπτό, λόγω αποβολής του Σιμοντσίνι.

Στην αναμέτρηση του άλλου ομίλου του Λιγκ Δ, η Μάλτα κατόρθωσε να επικρατήσει με 3-1 της Ανδόρας και, πλέον περιμένει κάποια γκέλα από τα Νήσια Φερόε στην έδρα της Λετονίας, ώστε η πρόκριση να κριθεί την τελευταία αγωνιστική στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Η Ανδόρα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης, με “εκτελεστή” τον Ρέμπες, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Με την επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδια κόπωσης, με την Μάλτα να κυριαρχεί κατά κράτος. Στο 55′ ο Γκαρθία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1, ενώ μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ντεγκαμπριέλε έκανε το 2-1 για την Μάλτα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντίμετς.

 

Ετικέτες:

vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS