RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Formula 1 | Τότο Βολφ: «Είναι ο πρώτος αγώνας, όπου κάτι δεν πήγε καλά»

Ο Τότο Βολφ θεωρεί πώς η θερμοκρασία των ελαστικών ήταν το πρόβλημα σήμερα (14/11) για την ομάδα του.

Στις σημερινές (14/11) κατακτήριες, αλλά και στα Ελεύθερα Δοκιμαστικά τόσο νωρίς το πρωί όσο και χθες (13/11), τα μονοθέσια της Μερσέντες δεν είχαν καθόλου καλή επίδοση για τα δεδομένα τους. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λούις Χάμιλτον θα ξεκινήσει από την 6η θέση του grid, ενώ ο ομόσταβλός του, Βάλτερι Μπότας θα εκκινήσει από την 9η.

Για την ήδη πρωταθλήτρια ομάδα, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο πρώτος, ο οποίος δεν πηγαίνει και τόσο καλά, κάτι το οποίο έσπευσε να σχολιάσει ο διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ σε δηλώσεις του στο “sky”. Μάλιστα, ο Αυστριακός τόνισε πώς το πρόβλημα ήταν στα ελαστικά, αφού κανένας από τους δύο οδηγούς δεν κατόρθωσε να τα φέρει στη σωστή θερμοκρασία. Ωστόσο, θεωρεί πώς μέσα από αυτή την αποτυχία η ομάδα του θα γίνει ακόμη δυνατότερη.

Οι δηλώσεις του:

«Η μεγάλη πρόκληση ήταν να φέρουμε τα ελαστικά σε σωστή θερμοκρασία. Αυτό δεν το καταφέραμε επί της ουσίας ποτέ. Και όταν δεν βρίσκεσαι μέσα σε αυτό το παράθυρο, τότε δεν έχεις και καθόλου πρόσφυση. Το ζητούμενο είναι, πώς θα τα ζεστάνεις. Βασικά ήμασταν πάντα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν αρκετά καλοί, ώστε να διατηρούμε τις θερμοκρασίες σχετικά χαμηλά, ιδιαίτερα των πίσω ελαστικών. Μία καλή ημέρα για εμάς για να μάθουμε. Είναι ο πρώτος αγώνας, όπου κάτι δεν πήγε καλά. Θα βγούμε ακόμη δυνατότεροι από αυτό».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS