RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Χέντερσον: «Ο Ζλάταν με ενέπνευσε»

Ο Ντιν Χέντερσον σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την φετινή σεζόν, Ντιν Χέντερσον θυμήθηκε την συνύπαρξή του στους “κόκκινους διάβολους” με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο νεαρός πορτιέρο δεν είχε καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής εκείνη τη περίοδο, ωστόσο πολλές φορές είχε βρεθεί στην αποστολή της ομάδας ως τρίτος τερματοφύλακας, ενώ παράλληλα προπονούνταν μαζί με τους αστέρες της ομάδας.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Σουηδό σταρ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αποκαλύπτοντας πώς ο έμπειρος επιθετικός έχει το πιο δυνατό σουτ που έχει συναντήσει ποτέ. Μάλιστα, θεωρεί πώς ο Ζλάταν ήταν εκείνος που τον ενέπνευσε, ενώ θα θυμάται την συνύπαρξή τους για πάντα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του:

«Θυμάμαι στο ζέσταμα, όταν είχα γυρίσει από τον δανεισμό μου στη Γκρίμσ​μπι Τάουν, ο Ζλάταν είχε μόλις έρθει και μου έκανε σουτ. Ήταν μια τρελή στιγμή για μένα.

Ο Ζλάταν, αυτός ο τύπος χτυπάει τόσο δυνατά τη μπάλα. Δεν έχω δει κανέναν να σουτάρει τόσο δυνατά στη ζωή μου. Το να τον αντιμετωπίζεις κάθε μέρα στην προπόνηση ήταν φανταστικό. Σαν ένα νέο παιδί, έχοντας μεγαλώσει σαν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό ήταν κάτι που με ενέπνευσε. Για μένα ήταν κάτι υπέροχο και θα το θυμάμαι για πάντα»


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS