RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Σόλσκιερ : «Μέσα από δύσκολες μέρες έρχονται καλύτερες»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Νορβηγός προπονητής αναφέρθηκε στο μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους» , ενώ τόνισε πως η διοίκηση της ομάδας τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Οι φήμες για αντικατάσταση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φουντώνουν όλο και περισσότερο τις τελευταίες μέρες ειδικά μετά τις ήττες από  Άρσεναλ και Μπασακσεχίρ.

Ο Νορβηγός προπονητής όμως, σε δηλώσεις του επεσήμανε πως η διοίκηση της ομάδας του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη με τον ίδιο να ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις κατά τα λεγόμενα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο  Σόλσκιερ : «Ήμουν πάντα ανοιχτός στον διάλογο με την ομάδα. Έχουμε μια καλή επικοινωνία από τότε που ήρθα. Όλα είναι καλά στο Μάντσεστερ και δεν περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα. Υπάρχει πάντα πίεση. Μεγάλωσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρω να διαχειρίζομαι τις εύκολες και τις δύσκολες καταστάσεις».

Στην συνέχεια πρόσθεσε : «Φυσικά δεν κοιτάζω ένα ή δύο αποτελέσματα και να καταρρεύσω σαν χάρτινος πύργος. Η ομάδα ήταν θετική και μου έδειξε χαρακτήρα. Ανυπομονώ για το γεύμα του Σαββάτου. Ξέρετε ότι μετά από δύσκολες μέρες έρχονται καλύτερες.

Δεν περιμένεις κάτι πέρα από κριτική, έχει σημασία ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πισωγυρίσματα και οι παίκτες δείχνουν συγκεντρωμένοι. Πριν από λίγες μέρες ήμασταν οι καλύτεροι όταν κερδίζαμε την Λειψία και την Παρί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τους παίκτες».

 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS