RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Σόλσκιερ: «Δεν κερδίσεις τον τίτλο στα πρώτα οκτώ-εννιά παιχνίδια»

Αυτά ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει σήμερα την Άρσεναλ  για την 7η αγωνιστική της  Premier League με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μην απογοητεύεται από το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του. Μάλιστα, σε δηλώσεις του τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει από τις πρώτες οκτώ-εννιά αγωνιστικές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός :  «Θα είναι πιο σφιχτά και πολύ περισσότερο απρόβλεπτα. Δεν πιστεύω ότι θα δείτε κάποιον να ξεφεύγει. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν, με πολλά παιχνίδια, με πολύ μικρή ξεκούραση μετά το τέλος της περσινής σεζόν», ανέφερε αρχικά ο Σόλσκιερ και στην συνέχεια πρόσθεσε : «Κάθε προπονητής θα ασχολείται με το ίδιο πράγμα, δηλαδή με τη σημασία της προσοχής των παικτών. Δε θέλω να προβλέψω πόσοι βαθμοί θα είναι αναγκαίοι για να κερδίσει κάποιος τον τίτλο φέτος, αλλά όπως έχετε ήδη δει, τα ρεκόρ είναι απίθανο να σπάσουν.

Τέλος ο Νορβηγός προπονητής επεσήμανε :  «Δε θα κερδίσεις τον τίτλο στα πρώτα οκτώ-εννιά παιχνίδια, αλλά είναι σημαντικό να μην τα χάσεις. Ελπίζω ότι μπορούμε να πάρουμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, πριν τη διακοπή, που θα μας επιτρέψουν να ανέβουμε στη βαθμολογία»


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS