RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Ρήξη χιαστού ο Μιχάι!

Πολύ άσχημα ήταν τα νέα για τον Ενέα Μιχάι και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ενέα Μιχάι τραυματίστηκε στην χθεσινή (30/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν την εσπευσμένη αναχώρησή του για την Θεσσαλονίκη. Εκεί, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Όπως φαίνεται, οι έντονες ανησυχίες του ιατρικού επιτελείου και του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκαν, με τον ίδιο να έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Αυτό, σημαίνει πώς θα περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου, ενώ η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί σε τουλάχιστον 6-8 μήνες από τώρα, όπως συμβαίνει συνήθως σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ:

Τι έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις για τον τραυματισμό του διεθνή αμυντικού Ενέα Μιχάι.

Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (30.10). Στη συνέχεια μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Μιχάι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σ’ επέμβαση. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα προκειμένου ν’ αποφασιστεί πότε θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο.

Ενέα, περαστικά…

Ετικέτες:

vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS