Europa League

Βαγιέχο: «Στόχος μας οι τρείς βαθμοί κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Αυτά είπε ο κεντρικός αμυντικός της ισπανικής ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

28.10.2020 | 18:19

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Γρανάδα εκτός έδρας για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια στην Τούμπα.

Ο νεαρός στόπερ των γηπεδούχων, Χεσούς Βαγιέχο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παραπάνω παιχνίδι και τόνισε πως η Γρανάδα έχει στόχο μόνο την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε : «Για μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό καθώς θέλουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς για να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο καθένας από εμάς έχει ετοιμαστεί για το παιχνίδι, αλλά έχουμε ετοιμαστεί και ως σύνολο. Φυσικά και με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, αλλά όχι περισσότερο από αυτή της ομάδας. Μια καλή εμφάνιση του συνόλου είναι αυτή που μεγεθύνει την απόδοση του καθενός, την φωτίζει περισσότερο».

Στην συνέχεια ο Βαγιέχο πρόσθεσε : «Είναι άσχημο που δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα είχε πολλαπλασιαστεί επί τρία αν είχαμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή