RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Europa League | Τσιντώτας: «Μάτς-πρόκληση με Λέστερ»

Αυτά είπε ο κίπερ της «ένωσης» για τον αυριανό αγώνα με τους Άγγλους.

H AEK αντιμετωπίζει αύριο την Λέστερ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτη Τσιντώτας  σε δηλώσεις του χαρακτήρισε πρόκληση τον αγώνα με τους Άγγλους και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τερματοφύλακας της «ένωσης» : Είναι ένα ματς-πρόκληση για όλους εμάς, απέναντι σε μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια πήρε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα είναι πρόκληση και για μένα το παιχνίδι αυτό. Η άμυνα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε τέτοια ματς. Δεν πιστεύω όμως ότι εγώ θα κρίνω το παιχνίδι. Απλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε : «Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά κι από εκεί και πέρα, όταν έχουμε εμείς την μπάλα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χάνουμε την κατοχή. Η Λέστερ δεν θα συγχωρέσει τα λάθη, θα βγει στην αντεπίθεση και μπορεί να κάνει τη ζημιά. Στα μεγάλα ματς η συγκέντρωση είναι πάνω από το 100%, όπως και η αυτοθυσία. Όλα τα παιδιά θέλουν να διακριθούν. Γιατί όχι, να μην πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη όπως απέναντι στη Βόλφσμπουργκ»

 

Ετικέτες:

vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS