RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Σόλσκιερ: « Ο Πογκμπά θα είναι για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διέψευσε όλες τις φήμες σε ότι αφορά την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από την σύλλογο της Άγγλιας.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διέψευσε όλες τις φήμες που αφορούσαν την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά από την ομάδα των «Κόκκινων Διαβόλων».

Αναλυτικότερα, ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε ότι Γάλλος διεθνής θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στους  «μπέμπηδες» και παράλληλα σε εκείνη τη διετία θα φανεί η κλάση και βελτίωση που θα έχει ως προς το αγωνιστικό κομμάτι.

Επιπλέον, ο Σόλσκιερ αισθάνεται σίγουρος για όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του καθώς ο Ποκμπά τον τελευταίο καιρό δείχνει να είναι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος προκειμένου να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού

«Ο Πολ είναι παίκτης μας και α είναι εδώ για άλλα δύο χρόνια. Είμαι σίγουρος πως και ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στο να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Θέλουμε να δούμε το καλύτερό του πρόσωπο και είμαι σίγουρος πως την προσεχή διετία αυτό θα συμβεί».


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS