RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Πόλο | Παρέμεινε αήττητη η Βουλιαγμένη

Το 2/2 στα δύο έκανε η ομάδα της Βουλιαγμένης στην Α1 στο Πόλο Ανδρών.

Μετά το σπουδαίο διπλό της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, η ομάδα των Νοτιών Προαστίων επικράτησε στην έδρα της με 11-9 του ΠΑΟΚ. Ο ΝΟΒ παρέμεινε αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα και φιγουράρει στην κορυφή.

Οι παίκτες του Κόλιανιν είχαν προβάδισμα με 6-3 με τους φιλοξενούμενους όμως να ισοφαρίζουν στις αρχές του τρίτου οκτάπλετου. Η Βουλιαγμένη κατάφερε ύστερα από πολύ ώρα να προηγηθεί ξανά στο σκορ και να έχει διαφορά δύο γκολ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μείωσε σε 8-7 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά στο τέλος οι «Μπλε» κατάφεραν να πάρουν την νίκη.

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-3, 3-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 3, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 2, Λόζινα 1, Μπάσιτς 1, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Κουγιουνής, Μανθογιάννης, Μάνος, Νικολαΐδης.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS