RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | La Liga | Πουγιόλ για Μέσι: «Ελπίζω να μείνει στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια»

Ο Κάρλες Πουγιόλ μίλησε για την επιθυμία του να μείνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια.

Ντόρο προκάλεσε το καλοκαίρι η πιθανή αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σταρ είχε εκφράσει αρχικά την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα», κάτι που δεν έγινε και ο ίδιος παρέμεινε στην La Liga.

Ο Κάρλες Πουγιόλ, σε συνέντευξή του, εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει ο Μέσι στην Βαρκελώνη για πολλά χρόνια ενώ τόνισε πως ο ίδιος είχε προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία, πριν το τέλος της καριέρας του.

«Όπως κάθε φίλαθλος, δεν ήθελα ο Μέσι να φύγει, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος αποφάσισε να μείνει. Πρόσφατα είπε ότι έχει κίνητρο, πως θέλει να κερδίσει και ελπίζω ότι θα συνεχίσει με εμάς για πολλά χρόνια. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την La Liga. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο», τόνισε.

«Το 2014 μετά τον τραυματισμό μου επέλεξα να αποσυρθώ παρά τις προτάσεις που είχα από αγγλικές και ιταλικές ομάδες. Όταν η ομάδα σου είναι επίσης το σπίτι σου δεν θέλεις να φορέσεις άλλη φανέλα.

Θα λάτρευα να πάω στην Μίλαν να παίξω με τον Μαλντίνι, που είναι ίνδαλμά μου. Οι ροσονέρι θα επιστρέψουν, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούν. Θα ήμουν χαρούμενος να τελείωνα την καριέρα μου στην Ιταλία», δήλωσε ο Πουγιόλ σχετικά με την καριέρα του.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS