RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Bundesliga | Γραμμόζης: «Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να νικήσουμε τη Βόλφσμπουργκ»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γραμμόζης

Η Βόλφσμπουργκ θα υποδεχθεί την Σάλκε το Σάββατο (14/3, ώρα 16:30) και ο Δημήτρης Γραμμόζης εξέφρασε την πεποίθηση πως οι «Βασιλικοί Μπλε» στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga, η Σάλκε του Δημήτρη Γραμμόζη θα δοκιμαστεί στην έδρα της τρίτης και αήττητης μέχρι στιγμής Βόλφσμπουργκ. Οι «Λύκοι» έχουν κερδίσει επτά ματς και έχουν φέρει ακόμα τέσσερις ισοπαλίες στην έδρα τους.

Αντίθετα, η τελευταία Σάλκε της μία νίκης, των επτά ισοπαλιών και των 16 ηττών σε 24 ματς, με τον «αέρα» αισιοδοξίας του Δημήτρη Γραμμόζη ταξιδεύει με στόχο μία νίκη ελπίδας, στην δύσκολη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Αρκετές είναι οι απουσίες για τους «Βασιλικούς Μπλε», καθώς οι Ομάρ Μασκαρέγ, Ραλφ Φέρμαν, Ματίγια Νάστασιτς, Νασίμ Μπούγελαμπ, Σαλίφ Σανέ, Μαρκ Ουτ, Γκονζάλο Πασιένσια, Στίβεν Σκρτσίμπσκι, Κίλιαν Λούντεβιχ, Κλας Γιαν Χούντελαρ και Ναμπίλ Μπενταλέμ, εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμοι εβρισκόμενοι ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας. 

Ο Έλληνας προπονητής εμφανίστηκε συγκρατημένος αλλά και αρκετά αισιόδοξος με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Σάλκε:

Για την αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ τόνισε: «Ταξιδεύουμε στο Βόλφσμπουργκ με την πρόθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία ισχυρή και καλά συντονισμένη ομάδα, που δικαίως βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε την ποιότητα να βλάψουμε τη Βόλφσμπουργκ». 

«Ενάντια στην Μάιντς, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και δούλεψαν πολύ καλά αμυντικά. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτήν την καλή νοοτροπία στο Βόλφσμπουργκ. Πρέπει ακόμα να βελτιωθούμε όταν έχουμε την μπάλα. Έχουμε κάνει πολύ έντονη δουλειά σε αυτό στις τελευταίες προπονήσεις. Η ομάδα πίεσε σκληρά και έδειξε ότι έχει την επιθυμία να βελτιωθεί», δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός. 

Για τις απουσίες ο Γραμμόζης είπε: «Οι ποδοσφαιριστές που έχουν τραυματισμούς σημειώνουν πρόοδο βήμα προς βήμα. Όλοι σκοπεύουν να επιστρέψουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό», ανέφερε ο προπονητής.

Τέλος όσον αφορά τον Αμίρ Αρίτ, χαρακτηριστικά είπε: «Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς είναι ο Αμίρ. Αν ανταποκρίνεται στην προπόνηση και όλα πάνε καλά, είναι σίγουρα μια επιλογή για την αρχική ενδεκάδα», τελείωσε. 


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS