RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Έφτασε τους 100 αγώνες με τον Παναθηναϊκό ο Διούδης [vid]

Ο Έλληνας γκολκίπερ έφτασε τριψήφιο αριθμό σε συμμετοχές με το “τριφύλλι”.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Σωκράτης Διούδης στην αναμέτρηση του “τριφυλλιού” με τον ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 100 αγώνες με την ομάδα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, ο οποίος αγωνίζεται στους “πράσινους” από το καλοκαίρι του 2017 κατάφερε να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών, χωρίς ωστόσο βέβαια να καταφέρνει να το συνοδεύσει αυτό το επίτευγμα με νίκη. Από τους 100 οι 87 είναι για την Super League και 13 στο Κύπελλο Ελλάδας. Σε 37 από τους 100 δεν δέχτηκε γκολ.

Μάλιστα η επίσημη σελίδα της Σούπερ Λίγκ έκανε γνωστούς και άλλους σημαντικούς αριθμούς που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα:

200… συμμετοχές στη Super League έφτασε ο Χρήστος Λισγάρας του Απόλλωνα Σμύρνης. Αν και ο Γιαννιώτης αμυντικός μέχρι τα 25 χρόνια του έπαιζε στις χαμηλότερες κατηγορίες, από το 2011 παίζει ανελλιπώς στη Super League. Έφτασε τα 200 παιχνίδια στη 10η σεζόν του. Έχει 41 με το Λεβαδειακό, 3 με τον Αστέρα Τρίπολης, 134 με την Ξάνθη και 22 με τον Απόλλωνα.

200… γκολ στο φετινό πρωτάθλημα Super League Interewtten έφτασαν οι γηπεδούχες ομάδες όταν ο Πασχάλης Στάικος άνοιγε το σκορ στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ, εναντίον της ΑΕΛ.

150… ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα Super League Interewtten μέχρι τώρα, με τελευταίο το Νικολάε Μιλιντσεάνου, που πέτυχε το νικητήριο του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σε βάρος του Παναθηναϊκού.

30… γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου έφτασε ο Γιώργος Μανούσος, αφού ήταν τρεις μήνες χωρίς να έχει σκοράρει. Ο Μυτιληνιός σέντερ φορ έχει 24 στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο και τέσσερα στην Ευρώπη. Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μόνο Εντουάρντο Μπρίτο και ο Στέφανο Ναπολεόνι έχουν περισσότερα, 39 και 35 αντίστοιχα.

6… γκολ σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης έχει πετύχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στη Super League. Πέτυχε δύο στον πρώτο γύρο, δύο χθες και άλλα δύο τον Δεκέμβρη του 2017 με τον Ολυμπιακό. Ο Ιρανός επιθετικός ξεπέρασε και τα 40 γκολ στη Super League.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS