RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | La Liga | Προσωρινά ελεύθερος ο Μπαρτομέου, δεν εμπλέκεται η ομάδα της Βαρκελώνης

Ελεύθερος -έστω και προσωρινά- αφέθηκε το πρωί της Τρίτης (02/03) ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ελεύθερος -έστω και προσωρινά- αφέθηκε το πρωί της Τρίτης (02/03) ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος κατηγορείται για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αρνήθηκε να καταθέσει επί των δικαστικών αρχών.

Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται και οι κατηγορίες που παραμένουν σε ισχύ για τον Ισπανό παράγοντα. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα, ως σύλλογος, έμεινε εκτός κάδρου ερευνών, αφού δεν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τις κινήσεις του Μπαρτομέου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μπαρτομέου κατηγορείται ότι μέσω της εταιρείας «I3 Ventures», η οποία διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, προσπαθούσε να πλήξει το κύρος και την εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλους του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ.

Επίσης, στο στόχαστρο έμπαιναν και «αντίπαλοι» του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Εκτός από τον Μπαρτομέου και τον σύμβουλό του, ΧάουμεΜασφερέρ, συνελήφθησαν κι ο Γενικός Διευθυντής, Όσκαρ Γκράου και ο νομικός εκπρόσωπος, Ρομάν Γκόμεθ Ποντί που αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι.


vstore.gr overfm
vstore workstation



PLANET SPORTS