Ζβέρεφ: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Τένις | Ζβέρεφ: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος»

Ο Σάσα Ζβέρεφ ρωτήθηκε ξανά αναφορικά με τις κατηγορίες της Όλια Σαράποβα για ξυλοδαρμό και αυτή τη φορά ήταν… διαβασμένος!

Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου εν όψει ATP Finals, φάνηκε να διαβάζει μια δήλωση που ενδεχομένως να είχε γραφτεί από το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί (αυτό του Ρότζερ Φέντερερ). Αναλυτικά:
«Τις τελευταίες μέρες η προσοχή έχει στραφεί εκτός court. Πολλοί από εσάς ρώτησαν γιατί κράτησα το στόμα μου κλειστό, γιατί δεν είπα τίποτα για τις κατηγορίες. Παρότι λυπάμαι που έγιναν αυτές οι κατηγορίες, εμμένω στα αρχικά μου λόγια, ότι δεν είναι αληθείς και ξέρετε ότι τις αρνούμαι. Είναι αβάσιμες και αναληθείς. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε η σχέση μας δεν ήταν σωστός. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν με μεγάλωσαν έτσι οι γονείς μου. Και στεναχωριέμαι που αυτές οι κατηγορείς μπορούν να έχουν τέτοιο αντίκτυπο στον αθλητισμό, στον έξω κόσμο και σε μένα. Πραγματικά λυπάμαι που η προσοχή έφυγε τόσο πολύ. Όλοι λατρεύουμε να παίζουμε τένις και γι’ αυτό είμαστε εδώ».Ετικέτες:

PLANET SPORTS