Χεζόνια - «Θέλω να προστατεύσω τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι ήταν σε πανικό» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Χεζόνια – «Θέλω να προστατεύσω τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι ήταν σε πανικό»

Την δική του οπτική έδωσε ο Μάριο Χεζόνια σε συνέντευξη που έδωσε, δηλώνοντας πως είχε κάνει αποδεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο Μάριο Χεζόνια συμμετείχε σε podcast Λιθουανού δημοσιογράφου. Επανέφερε στο προσκήνιο την καλοκαιρινή διαπραγμάτευση που είχε με τον Παναθηναϊκό. Υποστήριξε πως η αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι.Αρχικά ο Χεζόνια τόνισε «Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε διαφορετικά. Απέκτησε καινούργιους παίκτες και προπονητή. Με ρώτησε κανένας τι γνώμη έχω για όλα αυτά; Ρώτησαν τον αρχηγό μας; Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία, να ρωτήσω τον Παπαπέτρου αν έχει εκφέρει άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα. Δεν είναι ο ρόλος μου αυτός. Εγώ είμαι παίκτης, αλλά οι αρχηγοί της ομάδας πρέπει να ενημερώνονται από την ομάδα. Δεν έχω τίποτε με το γεγονός πως δόθηκε προτεραιότητα στον Ντίνο και στον Ιωάννη. Είναι ελληνική ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να βγω από πάνω τους. Μάλιστα, προέτρεψα αμφότερους να μείνουν στο σύλλογο, ενώ πρότεινα και τον Κέντρικ Πέρι».

Επιπλέον εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε αργοπορημένα σε επαφή μαζί του. «Όλο τον Ιούλιο ένιωθα σκ@τ@. Τηλεφωνούσα στον πατέρα μου, στη μητέρα μου, στη γιαγιά μου. Δεν τον συνηθίζω αυτό. Δεν θέλω να πάω ενάντια στον Παναθηναϊκό. Θέλω να τους προστατέψω στο μάξιμουμ. Αλλά όλο το καλοκαίρι βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού! Γιατί ένιωθαν ότι έπρεπε να φτιάξουν μία καλή ομάδα» συνέχισε ο Κροάτης.

Και κατέληξε «Εγώ ποτέ δεν είπα όχι στον Παναθηναϊκό. Ζήτησα από τον οικονομικό μου σύμβουλο να το διαχειριστεί. Δεν είχα την καρδιά να πω όχι σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και για αυτό άφησε τον σύμβουλο μου να κάνει ότι έπρεπε»

PLANET SPORTS