Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ» [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Κύπελλο Ελλάδος | Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ» [vid]

Ο Μάριο Χεζόνια δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός επανέφερε το πάθος του για μπάσκετ, ενώ εξέφρασε και την χαρά του για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Μάριο Χεζόνια παραχώρησε δηλώσεις έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου είπε πως ο Παναθηναϊκός έφερε πίσω το πάθος του για μπάσκετ και ότι είναι πολύ χαρούμενος που το «τριφύλλι» σήκωσε την πρώτη κούπα της χρονιάς.Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κροάτης σταρ των «πράσινων»:

«Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, με τόσες άγνωστες συνθήκες για το πού θα είμαστε και τι θα κάνουμε, τελικά ο Παναθηναϊκός, στον οποίο βρίσκομαι μόνο τρεις μήνες και σαν ομάδα διαγωνίζεται σε τόσο σημαντικά παιχνίδια και για τρόπαια, έφερε πίσω το πάθος μου για το μπάσκετ. Δεν το είχα χάσει, αλλά ήταν δύσκολα χρόνια για μένα. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ και μέρος αυτής της οικογένειας, που κερδίσαμε αυτό το τρόπαιο. Αυτό είναι το σημαντικό, μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν καταπληκτικά, έχουν ξεχωριστό τρόπο σκέψης για τα πάντα.

Είναι αδέρφια μου, δεθήκαμε πολύ. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο και φυσικά για τους Δημήτρη και Φράγκι. Με βοηθούν πάρα πολύ, είναι τα πάντα γι’αυτή την ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια και είμαι χαρούμενος για τον τίτλο».

Δείτε εδώ το βίντεο:

PLANET SPORTS