Χάαλαντ: Στη Βαρκελώνη μαζί με τον Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | La Liga | Χάαλαντ: Στη Βαρκελώνη μαζί με τον Μίνο Ραϊόλα και ο πατέρας του [vid]

Στη Βαρκελώνη προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, βρίσκεται ο Μίνο Ραϊόλα, ενώ το παρών έδωσε και ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος όσον αφορά σε μεταγραφικά ζητήματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσω δημοσίευσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν για ταξίδι του μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ,  Μίνο Ραϊόλα στην Ισπανία με τελικό προορισμό την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα.Ο Χάαλαντ φέρεται πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Sport», η οποία περίμενε τους δύο στο αεροδρόμιο, ο 20χρονος Νορβηγός είναι ο εκλεκτός του Ζοάν Λαπόρτα για τη θέση του επιθετικού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λαπόρτα διατηρεί άριστη σχέση με τον Ραϊόλα και κατά τον συγκεκριμένο τρόπο, κάλεσε τον ίδιο και τον πατέρα του Χάαλαντ, για να τα συζητήσουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Είναι ηλίου φαεινότερο, πως η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί πάρα πολύ δύσκολη για την Μπαρτσελόνα. Την στιγμή που η Ντόρτμουντ επιθυμεί να εισπράξει ρεκόρ πώλησης, αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Νορβηγό.

Τέλος, όσον αφορά το ποσό που επιθυμεί η Ντόρτμουντ, αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ. Οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν να αισιοδοξούν, διότι πιστεύουν πως λόγω και των δύσκολων συνθηκών που διανύουμε, η τιμή του μπορεί να κατεβεί στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

PLANET SPORTS