Βεζένκοφ - «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε...» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over under the Channel - Γιάννης Σκοτίδας

overfm.gr | Euroleague | Βεζένκοφ – «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε…»

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε καλή προσπάθεια στη Βαρκελώνη, ενώ το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελαν

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά παρά την προσπάθεια γνώρισε την ήττα με 78-77.Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και όπως είπε δεν είναι ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα, παρά μόνο για την εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, όσο μπορεί να φαίνονται. Με τα αν δεν κέρδισε κανείς. Χάσαμε κάποιες φάσεις και κάποιες κατοχές στην επίθεση, που δεν ήμασταν καλοί για ακόμα ένα παιχνίδι. Πρέπει να το δούμε αυτό. Όμως, πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη γιατί σε λιγότερες από 48 ώρες έχουμε ένα ματς με μια επικίνδυνη ομάδα.

Παίχτηκε ένα ματς με πολλές επαφές και ξύλο και στις δύο πλευρές. Είναι κάποιες καταστάσεις όπως το ριμπάουντ ή η τελευταία επίθεση. Στην Euroleague μένουν τα αποτελέσματα. Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Η καλή προσπάθεια δεν φέρνει τους δύο βαθμούς που θέλαμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε την μαχητικότητα στην άμυνά μας, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεση».

PLANET SPORTS